Italienii de la Inter Milano cred in sansa lor de a accede in sferurile de finala ale Champions League, de la Chivu pana la Cruz sau Ibrahimovic, fotbalistii fiind siguri ca au puterea de a elimina un Liverpool care sta la adapostul acelui 2-0 din tur, de pe Anfield Road.

Cu 80.000 de oameni in spate, Internationale Milano spera sa fie cea de-a doua echipa din Peninsula care va evolua in sferturile Champions League dupa AS Roma, milanezii dorind sa confirme si in Europa parcursul excelent din Italia.

Dupa un 2-0 obtinut pe final de partida in tur, "Cormoranii" pornesc drept favoriti la calificare, Gerrard si compania avand nevoie de un gol pe Giuseppe Meazza pentru a linisti apele involburate de gazde.

Chivu va fi titular in linia defensiva, la mijlocul terenului vor evolua Zanetti, Vieira, Cambiasso si Stankovic, in timp ce in atac vor aparea Ibrahimovic si Cruz.

Jurnalistii italieni amintesc de o partida disputata pe 12 mai 1965, cand dupa un 3-1 pe Anfield Road, Liverpool a fost surclasata la Milano de Inter cu 3-0, italienii avand in Mazzola, Corso si Peiro oamenii care au facut diferenta pa tabela de marcaj.