​Manchester United i-a propus un nou contract, cu un salariu record, mijlocaşului francez Paul Pogba, care poate deveni jucător liber la finalul acestui sezon, informează publicaţia The Mirror, citată de RMC Sport.

HotNews.roFoto: Hotnews

Salariul pe care United i-l propune interanţionalului francez este unul astronomic, de 600.000 de euro pe săptămână, sumă care poate să-l facă jucătorul cel mai bine plătit din Premier League dacă o va accepta.

Această propunere i-a uluit pe unii dintre coechipierii lui Pogba, conform unei surse citate de tabloidul britanic.

„Unii jucători cred că este deplasat ca el să primească de două ori mai mult ca ei, când abia începe un meci şi vorbeşte tot timpul despre plecare”, a declarat sursa repsectivă.

Salariul actual al mijlocaşului în vârstă de 29 de ani se pare că se apropie de 350.000 de euro pe săptămână. Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit jucător al lui Manchester United, ar primi 540.000 de euro pe săptămână. Portarul David De Gea ar fi al doilea cel mai bine plătit jucător, în faţa lui Jadon Sancho şi Raphael Varane.

Paul Pogba a jucat doar 25 de meciuri din 41 posibile de la începutul sezonului. Motivul este o accidentare musculară care l-a ţinut departe de teren între lunile noiembrie şi februarie.

Paul Pogba, 91 de selecţii la naţionala Franţei, este pe Old Trafford din august 2016, după ce a venit de la Juventus pentru suma record de la acea vreme, de 105 milioane de euro. El a făcut parte din academia clubului englez începând din 2009 şi a mai prins un sezon ca profesionist, 2011/2012, înainte de a pleca la Juventus, scrie News.ro.