Marți începe returul sferturilor Ligii Campionilor, înfruntându-se Real Madrid și Chelsea, respectiv Bayern Munchen și Villarreal. Echipele spaniole sunt favorite după victoriile obținute în prima manșă.

Foto:

Real Madrid - Chelsea, pentru prima oară pe Santiago Bernabeu

Chelsea va înfrunta Real Madrid pe Santiago Bernabeu pentru prima oară în istorie. Deși sezonul precedent Chelsea a trecut de madrileni în semifinalele Ligii Campionilor, meciul cu Real din deplasare nu s-a jucat pe Bernabeu, ci pe stadionul Alfredo Di Stefano, arena oficială a spaniolilor fiind la acea vreme în renovare.

În prima manșă a sferturilor actualei ediții a Ligii Campionilor, Karim Benzema a făcut spectacol și a reușit un hat-trick pentru Real pe Stamford Bridge. S-a terminat 3-1 pentru madrileni, aceștia fiind favoriți înaintea confruntării cu Chelsea de pe Bernabeu.

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid: „Marile echipe nu renunță niciodată, iar Chelsea are asta în ADN. Vor încerca să câștige și trebuie să avem respect pentru ei și să fim pregătiți pentru a obține calificarea”.

Thomas Tuchel, antrenorul lui Chelsea: „Este puțin probabil să întoarcem rezultatul și să ne calificăm, dar trebuie să încercăm. Va fi o seară mare și este de datoria noastră să jucăm la potențialul maxim”.

Echipe probabile

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Nacho, Alaba, Mendy; Modrić, Casemiro, Kroos; Valverde, Benzema, Vinícius Júnior

Chelsea: Mendy; Chalobah, Thiago Silva, Rüdiger; James, Kanté, Kovačic, Alonso; Mount, Havertz, Ziyech.

Real Madrid - Chelsea va avea loc marți, de la ora 22:00, și va fi în direct pe Digisport 1, Orange Sport 1 și Looksport +.

Bayern Munchen - Villarreal, spaniolii pot răpune colosul bavarez

Villarreal a câștigat prima manșă a sferturilor Ligii Campionilor, acasă, scor 1-0, în fața lui Bayern Munchen.

„Submarinul galben” a avut numeroase ocazii de gol și putea să marcheze de mai multe ori în vederea returului dificil de pe Allianz Arena.

Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern: „Nu putem să o lăsăm pe Villarreal să-și intre în ritm. Trebuie să ne impunem și să trecem la fapte pentru că vorbele sunt redundante în aceste condiții”.

Unai Emery, antrenorul lui Villarreal: „Avem foarte mult respect față de Bayern. Va fi foarte greu să obținem calificarea și suntem conștienți de asta. Știm că marchează mult acasă, dar suntem optimiști înaintea returului”.

Echipe probabile

Bayern: Neuer; Pavard, Upamecano, Hernández, Davies; Kimmich, Goretzka; Coman, Müller, Gnabry; Lewandowski

Villarreal: Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Estupiñán; Coquelin, Capoue, Parejo, Lo Celso; Gerard Moreno, Danjuma

Bayern Munchen - Villarreal va fi marți, de la ora 22:00, în direct pe Digisport 2, Orange Sport 3 și Looksport. ​