Farul Constanța a învins-o pe FC Argeș, scor 2-0, dar Gheorghe Hagi nu a fost deloc fericit după meciul din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul s-a prezentat pentru a susţine conferinţa de presă, dar a plecat după doar câteva secunde.

Gheorghe Hagi, cea mai scurta conferinta de presaFoto: Captura video - Liga Profesionista de Fotbal

Potrivit Digisport, Hagi a fost deranjat de faptul că nu erau prea mulţi jurnalişti în cortul improvizat pentru conferinţa de presă „Am venit, mulţumesc. Bună ziua, am plecat. Păi ce facem? Caterincă? Atunci e caterincă”.

Update: Gică Hagi a afirmat că i s-a mai întâmplat să meargă la conferinţa de presă şi să nu fie jurnalişti acolo, el precizând că este vorba de o „lipsă crasă de etică profesională”.

„Nu cred că e profesional. Mai ales luând în calcul că sunt meciuri de play-off, care sunt urmărite şi e legat de etica profesională şi fiecare de acolo trebuie să participe. Vom da un comunicat mâine. (...) Mă duc acolo şi văd o cameră. Cine mă întreabă, mă întreb eu singur? Unde e etica profesională? Dar asta e, iubesc prea mult fotbalul, e pasiunea mea, şi merg înainte.

E a patra oară, nu prima oară. Am fost şi pe Naţional Arena şi s-a întâmplat acelaşi lucru. E lipsă crasă de etică profesională. E lipsă de respect. Sunt cine sunt, scuzaţi-mă. Cu mine liga e mai interesantă. Fără mine pe bancă sunteţi mai săraci. Sunt lucruri care mă pun pe gânduri”, a spus Hagi la DigiSport, încercând să facă haz de necaz pe alocuri.

​Farul Constanţa s-a impus sâmbătă pe terenul echipei FC Argeş, scor 2-0, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

Golurile au fost înscrise de Radaslavescu ('27) şi Petre ('62).

Aceasta este prima victorie obținută de Farul în play-off, după două înfrângeri și o remiză.

Gheorghe Hagi, cea mai scurtă conferință de presă

*sursă video: Liga Profesionistă de Fotbal