Întrebat dacă Chelsea mai are șanse să se califice în semifinalele Ligii Campionilor după înfrângerea din prima mansă a sferturilor, scor 1-3, în fața lui Real Madrid, Thomas Tuchel a dat un răspuns cât se poate de sincer.

Thomas TuchelFoto: Dave Shopland/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tehnicianul lui Chelsea Londra consideră că echipa sa nu mai are nicio șansă să avanseze în semifinalele Ligii Campionilor dacă nu-și regăsește ritmul.

Thomas Tuchel: „Nu ne putem califica jucând așa”

"(n.r. - dacă mai are Chelsea şanse de calificare) În acest moment, nu. Trebuie să ne regăsim nivelul. De la pauza internaţională nu ştiu ce s-a întâmplat.

Prima repriză a fost o repetare a celei de-a doua împotriva formaţiei Brentford (n.r. meci pierdut cu 1-4), dar acum am fost în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Nu te poţi aştepta la un rezultat bun cu o astfel de prestaţie.

Deocamdată trebuie să ne gândim la meciul cu Southampton de sâmbătă, nu la returul de pe Bernabeu, pentru că altfel nu vom lua niciun punct. Nu prea am o explicaţie (n.r. - despre aceste două înfrângeri consecutive).

Este alarmant să primeşti şapte goluri în două meciuri. Dacă nu ne punem repede pe picioare, nu vom câştiga la Southampton şi nu vom avea nicio şansă la returul cu Real" - Thomas Tuchel.

Modul unic prin care Carlo Ancelotti îl laudă pe Karim Benzema după o nouă prestație impresionantă în Champions League

Real Madrid s-a impus în fața lui Chelsea, scor 3-1, pe Stamford Brigde, la finalul unui meci în care Karim Benzema a reușit un hat-trick.

Returul de pe Santiago Bernabeu dintre Real Madrid și Chelsea va avea loc pe 12 aprilie.