Ziua de miercuri aduce față în față două dintre cele mai importante echipe europene, Chelsea și Real Madrid. Într-un alt duel din sferturile Ligii Campionilor, Villarreal primește vizita lui Bayern Munchen.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Chelsea - Real Madrid, finala din sferturile UCL

Chelsea primește miercuri, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge, vizita lui Real Madrid.

Cele două echipe s-au întâlnit în ediția anterioară a Ligii Campionilor în semifinale, iar Chelsea s-a impus cu 3-1 la general în fața lui Real.

În optimile actualei ediții, Karim Benzema a adus cu un hat-trick calificarea madrilenilor în fața lui PSG (3-2 la general). Pe de altă parte, Chelsea a trecut de Lille la limită, scor 2-1 la general.

Thomas Tuchel, tehnicianul lui Chelsea, susține că pentru echipa sa este o ocazie specială să demonstreze ce poate în fața unui club mare, cu calitate și multă experiență.

Depistat pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută, Carlo Ancelotti nu a făcut deplasarea cu Real Madrid la Londra. În cazul unui test PCR negativ efectuat miercuri, există șansa ca antrenorului să îi fie permis să fie pe banca madrilenilor.

Echipe probabile

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Chalobah, Rüdiger; James, Kanté, Jorginho, Alonso; Kovačic, Havertz, Pulišić

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Éder Militão, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modrić; Valverde, Benzema, Vinícius Júnior

Chelsea - Real Madrid va fi în direct pe Digisport 1, Looksport + și Orange Sport 1.

Villarreal - Bayern Munchen, deplasare dificilă pentru bavarezi

Villarreal și Bayern Munchen se înfruntă miercuri, de la ora 22:00, pe Estadio de la Ceramica.

Spaniolii sunt actualii deținători ai Europa League și se află în sferturile Ligii Campionilor pentru prima oară din 2009 încoace.

În același timp, Bayern Munchen vine în Spania după ce în optimi a dezmembrat Salzburg (7-1 la general).

Villarreal a oferit surpriza sferturilor UCL, eliminând Juventus cu scorul de 4-1 la general.

Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern Munchen: „Villarreal are un antrenor cu foarte multă experiență la nivel internațional (n.r. Unai Emery). Echipa formată de el este una experimentată și trebuie să ne dăm seama cum să îi învingem. Sunt încrezător că vom obține calificarea”.

Unai Emery, tehnicianul lui Villarreal: „Respectăm Bayern și încercăm să găsim modalități pentru a ne scoate în evidență avantajele în această confruntare. Jucăm primele 90 de minute acasă și trebuie să rămânem în cărțile calificării”.

Echipe probabile

Villarreal: Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Trigueros, Capoue, Parejo; Lo Celso, Gerard Moreno, Danjuma

Bayern: Neuer; Pavard, Süle, Hernández, Davies; Kimmich, Goretzka; Sané, Müller, Coman; Lewandowski

Villarreal - Bayern Munchen va fi în direct pe Digisport 2, Looksport și Orange Sport 3.