Karim Benzema îl vrea lângă el la Real Madrid pe Kylian Mbappe, considerând că echipa ar marca chiar și de trei ori mai multe goluri prin aducerea fotbalistului în vârstă de 23 de ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Benzema și Mbappe joacă împreună la naționala Franței, acolo unde de la Euro 2020 și până acum, starul lui PSG i-a pasat decisiv atacantului lui Real Madrid de nu mai puțin de șase ori.

Cei doi francezi au disputat împreună 11 meciuri din vara anului 2021 și până în prezent, iar Benzema și-ar dori să evolueze alături de Mbappe și la Real Madrid.

„Îmi place să joc alături de Kylian la echipa naţională şi mi-aş dori să jucăm împreună şi la nivel de club. Eu şi Mbappe ne înţelegem bine pentru că ştim ce va face celălalt.

Cred că am marca un număr dublu de goluri sau chiar triplu cu el în echipă” - a declarat Karim Benzema într-un interviu L'Equipe.

Kylian Mbappe nu știe dacă va părăsi PSG la finalul sezonului

Jurnaliștii spanioli au scris la jumătatea lunii martie că starul francez Kylian Mbappe ar fi semnat deja o înțelegere cu Real Madrid.

Cu toate acestea, fotbalistul al cărui contract cu PSG se încheie în această vară a dezmințit informațiile și a afirmat că este posibil să rămână la Paris.

„Nu am luat nicio decizie cu privire la viitorul meu. Reflectez, sunt elemente noi, sunt mulţi parametri.

Nu vreau să iau decizia greșită. Ştiu că oamenii sunt nerăbdători, se vorbeşte în fiecare zi despre transferul meu. Dacă aș fi luat o decizie cu toții ați fi știut-o până acum.

Dacă este posibil să rămân la PSG? Da, desigur că există și această variantă” - Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe este în mare formă în acest sezon, marcând 28 de goluri în 38 de meciuri în toate competițiile. El a oferit și 20 de pase decisive.