Sinisa Mihajlovic se luptă cu leucemia încă din 2019, iar acum se află în spital pentru tratament. De acolo, antrenorul Bolognei le-a transmis jucătorilor săi un mesaj emoționant.

Sinisa MihajlovicFoto: Captura YouTube

Tehnicianul se luptă cu leucemia din vara anului 2019. El şi-a revenit în urma chimioterapiei şi a unui transplant de măduvă osoasă, dar boala sa a recidivat, aşa că s-a întors la spital pentru tratament.

Din camera sa de spital, Sinisa Mihajlovic le-a promis jucătorilor că va lupta pentru ei, cerându-le acestora să facă același lucru pentru el în partida contra lui AC Milan de luni.

Sinisa Mihajlovic: „Trebuie să fim uniți”

„Nu voi fi acolo fizic, dar psihic voi fi mereu cu voi. Camera este amenajată pentru toate meciurile, sunt în contact permanent cu staff-ul. Din păcate, am mai făcut asta acum câţiva ani, dar sunt sigur că în camera mea de spital voi lupta pentru voi, aşa cum sunt sigur că voi veţi lupta pentru mine. Am învins această boală o dată înainte, aşa că o putem face din nou, nu am nicio îndoială.

Viaţa nu se trăieşte în absenţa problemelor, ci în ciuda problemelor. Viaţa nu este o linie dreaptă, există curbe, suişuri şi coborâşuri, chiar şi gropi neaşteptate în care cazi, dar trebuie să te ridici şi să reiei călătoria. În momentele dificile, vezi curajul şi reacţia bărbaţilor. Există două căi pe care le poţi urma, una este distructivă, să te plângi şi să-ţi pierzi credinţa. Cealaltă este constructivă, caută partea pozitivă a lucrurilor. Agăţaţi-vă de asta!

Locuiesc într-o cameră de aproximativ trei metri pătraţi. Este o situaţie temporară, voi învinge această boală, am încredere în medici, aşa că vreau entuziasm şi nu feţe îngrijorate. Ştiu că voi câştiga. Împreună trebuie să fim uniţi, dacă aveţi nevoie de ceva, vă stau la dispoziţie.

Ştiu că situaţia noastră este dificilă cu rezultatele. A merge la Milano nu este cea mai uşoară călătorie, sunt şi 60.000 de fani în tribune, dar nici pentru ei nu va fi uşor" - Sinisa Mihajlovic.

AC Milan - Bologna va avea loc luni, de la ora 21:45, meci din etapa a XXXI-a din Serie A. Milan este lider cu 66 de puncte, în timp ce Bologna ocupă locul 13 cu 33 de puncte acumulate.