​Foarte dezamăgit după ratarea calificării la Cupa Mondială 2022 din Qatar, Mohamed Salah a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea retrage din echipa națională de fotbal a Egiptului, informează presa africană.

Mohamed SalahFoto: Zeytun Images | Dreamstime.com

La finalul jocului cu Senegal, starul lui FC Liverpool s-a adresat în vestiar colegilor săi, cărora le-a transmis că acesta ar putea fi ultimul său meci pentru Egipt.

„V-am spus înainte de retur că sunt mândru să joc alături de voi, sunteți unii dintre cei mai dedicați jucători alături de care am jucat. Am jucat alături de generația anterioară, cu Wael Gomaa și Mohamed Aboutrika, apoi cu Abdallah El-Said și următoarea generație. Pot să spun că sunt fericit cu actuala generație.

Sunt mândru de faptul că am jucat alături de voi și ce s-a întâmplat nu a fost în mâinile noastre, pentru că au fost lovituri de departajare, pentru a doua oară. Nu sunt prea multe lucruri pe care pot să le spun, dar a fost un privilegiu să joc alături de voi, fie că voi fi aici sau nu” - Mohamed Salah, citat de Goal.com.

După eşecul din Senegal, portughezul Carlos Queiroz a demisionat din funcţia de selecţioner al Egiptului.

Mohamed Salah și coechipierii săi, orbiți cu lasere din tribună

Egipt a fost învinsă dramatic de Senegal după executarea loviturilor de departajare, marți, pierzând astfel calificarea la CM Qatar 2022

Ţintiţi de lasere din tribune, Mohamed Salah, Zizo şi Mostafa Mohamed au ratat de la 11 metri pentru egipteni, de la care a marcat doar El Solia. De altfel, luminiţele verzi au fost folosite de fanii senegalezi împotriva adversarilor pe toată durata partidei. La meciul decisiv au asistat 55.000 de spectatori.

Nici de la gazde nu au înscris Koulibaly şi Ciss, dar au făcut-o Ismaila Sarr, Dieng şi Sadio Mane, ultimul calificând naţionala Senegalului la CM 2022.

Momentul în care Mohamed Salah este orbit la penaltiuri

Sursă foto: DreamStime.com