Aflat la șefia Federației Române de Fotbal din 2014, Răzvan Burleanu își va asigura încă un mandat de președinte al forului de la Casa Fotbalului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dosarele depuse de Sorin Răducanu (fost jucător de fotbal la Dinamo și Sportul Studențesc) și Gabriel Șeitan (fost arbitru) au fost respinse, astfel că Răzvan Burleanu nu are contracandidat la alegerile pentru președinția FRF.

Gabriel Șeitan (64 de ani - fost arbitru de Liga 3 între 1980 și 1993) a precizat că va face apel la decizia prin care i-a fost respins dosarul de înscriere.

„Nu am avut nicio adeziune, dar cum să le primesc? Unii mi-au promis că-mi dau, dar apoi s-au răzgândit, le e frică. Mi s-a spus că sunt amenințați să nu dea adeziuni nimănui, că dacă vor da adeziuni împotriva lui Burleanu nu vor mai primi finanțare, vor avea probleme.

Nu înțeleg de ce lui Burleanu îi e frică de contracandidați, va câștiga oricum. Cum să ne verifice dosarele o comisie din care fac parte oameni care sunt plătiți de Federație? E ca un SRL. Bineînțeles, voi depune contestație, chiar dacă știu că nu am nicio șansă să câștig”, a precizat Șeitan, citat de gsp.ro.

Alegerile sunt programate pe 12 aprilie și devin o simplă formalitate pentru actualul președinte al FRF. Va fi al treilea mandat pentru Burleanu la conducerea fotbalului românesc.