La doar două săptămâni după ce casa lui Paul Pogba a fost spartă de hoți, un alt jucător al echipei Manchester United a fost victima unui jaf: olandezul Tahith Chong, informează lefigaro.fr.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tânărul de 22 de ani a fost trezit de indivizi cu cagule la ora 03:00 şi ameninţat cu cuţitul la gât.

Atacatorii l-au „dojenit” pentru slaba securitate a locuinţei sale şi i-au luat apoi bijuterii, ceasuri şi genţi de lux.

„A fost o experienţă teribilă pentru el, a rămas în stare de şoc. A fost trezit de trei bărbaţi înarmaţi, cu cagule, care i-au pus cuţitul la gât. De asemenea, i-au pus lanternele în ochi şi i-au ordonat să se ridice şi să le dea obiectele. Părea că ştiau ce fac şi ce urmăresc. Ştiau cine este şi îi spuneau pe nume. Şi chiar i-au spus că trebuie să-şi îmbunătăţească securitatea locuinţei sau riscă să i se întâmple din nou. Este înfricoşător. A rămas extrem de zguduit”, a precizat o sursă pentru cotidianul The Sun.

Tahith Chong este al cincilea jucător de la United victimă a hoţilor de la Crăciun încoace.

Chong este împrumutat în prezent la Birmingham, dar s-a întors la Manchester pentru a-şi trata o accidentare, scrie News.ro.

Citește și:

Casa lui Paul Pogba, spartă când acesta se afla pe teren / Francezul oferă recompensă după „cel mai mare coșmar al familiei”