Lionel Messi continuă să-i bucure pe fanii argentinieni, el marcând și în victoria de vineri la scor de neprezentare în fața Venezuelei din preliminariile Cupei Mondiale 2022. Septuplul câștigător al Balonului de Aur a declarat după partidă că va veni momentul în care va vorbi despre viitorul său în fotbal.

Lionel Messi in tricoul ArgentineiFoto: Matilde Campodonico / AFP / Profimedia

Messi a marcat în minutul 82 al partidei cu Venezuela, câștigată de „pume”, vineri, cu scorul de 3-0, în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

În vârstă de 35 de ani, Lionel Messi a ajuns la 81 de goluri marcate pentru Argentina.

La finalul partidei de pe celebrul stadion Bombonera, Messi a dansat și a cântat alături de fani.

După meciul jucat la Buenos Aires, Messi a declarat că "va lămuri multe lucruri" după Cupa Mondială 2022.

Lionel Messi dă de înțeles că va vorbi despre viitorul său în fotbal

„După Cupa Mondială, va trebui să lămuresc multe lucruri. Indiferent dacă va merge bine sau prost. Să sperăm că va fi cât se poate de bine.

Mă gândesc la ce urmează şi este foarte aproape, iar aceasta este meciul cu Ecuador (marţi la Guayaquil - n. r.). Apoi, meciurile de pregătire din septembrie şi octombrie. Apoi, Cupa Mondială. Iar după aceea, nu ştiu.

Este ceva timp de când sunt fericit aici în Argentina. Este frumos să savurez cu acest public şi această naţională, dar şi să câştig Copa America cu un grup minunat" - Lionel Messi.

Un alt star al Argentinei este aproape de retragere

Mijlocaşul Angel Di Maria a lăsat de înţeles că se va retrage din naţionala Argentinei după Cupa Mondială din Qatar 2022.

„Vreau să vă mulţumesc pentru afecţiunea enormă pe care am primit-o (n.r. despre fanii care au susținut Argentina). Cu siguranţă a fost ultimul meu meci cu acest tricou în Argentina.

Şi să spun că seara a fost minunată nu este suficient. Mulţumesc, mulţumesc şi de o mie de ori mulţumesc” - Angel Di Maria.

Di Maria are 119 selecţii şi 23 de goluri pentru Argentina, ultimul marcat chiar vineri seară, cu Venezuela, în preliminariile CM-2022.