Sinisa Mihajlovic, antrenorul echipei Bologna, care se luptă cu leucemia din 2019, a anunţat că va fi din nou internat în spital, deoarece există riscul unei recidive.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sinisa Mihajlovic: „Boala asta nu știe cu cine se pune”

„Remisia mea după transplantul de măduvă osoasă din octombrie 2019 a fost grozavă, dar, din păcate, aceste boli sunt ascunse (...). Ultimele analize au relevat un risc de recidivă. Pentru a evita, va trebui să urmez un nou tratament. De data aceasta nu voi face o alunecare, ci voi anticipa. Boala asta nu ştie cu cine se pune.

La începutul săptămânii va trebui să plec din nou ca să mă internez la Sant'Orsola, unde ştiu că sunt pe mâini extraordinare.

Spre deosebire de acum doi ani şi jumătate, acum mă duc mult mai senin, ştiu ce va trebui să fac şi situaţia mea este alta. Sper să nu dureze mult, dar voi lipsi de la câteva meciuri. Însă am tot ce-mi trebuie ca să urmăresc echipa de la distanţă.

Cu siguranţă că acest început de an nu a fost unul norocos. Sunt sigur că vor lupta pentru mine (n.r. jucătorii) şi eu voi lupta pentru ei. De asemenea, îi rog pe fanii minunaţi ai Bolognei să mă susţină în această luptă...

Asta am vrut să vă spun şi vreau doar să vă rog să-mi respectaţi dreptul la intimitate. Vorbiţi despre Mihailovic, dar lăsaţi-l în pace pe Sinisa” - Sinisa Mihajlovic, în cadrul unei conferinţe de presă, citat de Tuttomercato.web.

Mihajlovic a fost diagnosticat cu o formă agresivă de leucemie în 2019. Tehnicianului i s-a făcut transplant de măduvă.

În autobiografia sa, antrenorul a scris că are două zile de naştere; 20 februarie 1969 şi 29 octombrie 2019, aceasta din urmă data la care i s-a făcut transplantul.