​Paul Pogba, mijlocaşul echipei Manchester United, a vorbit într-un interviu pentru Le Figaro despre suferinţa sa din cauza crizelor de depresie pe care le-a avut de-a lungul carierei de jucător. Francezul a menționat că acestea au început atunci când evolua sub „bagheta” lui Jose Mourinho, scrie DPA.

HotNews.roFoto: Hotnews

„M-am confruntat cu depresia la nivel personal, dar nu am vorbit despre asta prea mult. Totul a început în perioada cu Mourinho, când era antrenor la Manchester United.

Te întrebi dacă eşti de vină, pentru că nu ai mai trăit aşa ceva în viaţă. Câteodată nu ştii despre ce este vorba. Pur şi simplu te face să te izolezi, să fii singur, iar acele semne sunt de netăgăduit.

Dacă câştigi mulţi bani, trebuie să fiu mereu fericit? Nu este chiar aşa. Nu suntem supereroi, suntem fiinţe umane” - Paul Pogba pentru Le Figaro.

În vârstă de 28 ani, Paul Pogba a cucerit Cupa Mondială de fotbal în anul 2018, cu selecţionata Franţei, care a învins în finală reprezentativa Croaţiei.

Jucătorul lui Manchester United a fost convocat la lotul Franţei pentru meciurile amicale cu Cote d'Ivoire şi Africa de Sud, programate luna aceasta, scrie Agerpres.