Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, precizeaza ca ultimele arbitraje din fotbalul romanesc nu il ingrijoreaza, considerand ca erorile fluierasilor nu au fost intentionate si ca este uman sa gresesti.

"Nu ma ingrijoreaza absolut deloc greselile de arbitraj din Liga I. Astea de la noi nici nu se compara cu cele din alte tari, ca Anglia de exemplu. Nu ma ingijoreaza deloc, numai la noi este nebuneala asta. In loc sa ne uitam cum jucam, ne uitam sa vedem daca a gresit sau nu arbitrul. S-a vazut ca nu a fost nimic voit. Sa ne uitam ce greseli fac jucatorii, din 36 de pase pe meci numai 14 sunt utilizabile, atunci ce sa mai zicem?", a declarat presedintele FRF pentru Mediafax.

Mircea Sandu considera ca nici la reluari nu se poate observa cu exactitate daca mingea centrata de Vali Badoi a parasit sau nu terenul de joc la faza in care Karamian a marcat unicul gol al disputei castigate de Timisoara cu 1-0 in Giulesti, contand pentru etapa cu numarul XXII a Ligii 1.

"Ne luam de arbitru ca a fost sau nu a fost aut. Nici acum nu stiu. Mi se pare ca mingea a fost tangenta pe linie, iar fundasii stau privesc si ridica mainile. Pai nu ridici mainile, tata, joci pana fluiera arbitrul", a conchis Sandu.