Neymar traversează o perioadă neagră la PSG, fiind huiduit de fani după eliminarea din optimile Ligii Campionilor și având evoluții sub așteptări. Jurnalistul Daniel Riolo a anunțat la RMC Sport că vedeta braziliană se află într-o stare deplorabilă, având probleme cu alcoolul.

NeymarFoto: Franck FIFE / AFP / Profimedia

Fotbalistul lui PSG nu reușește să se mai antreneze, iar ruptura totală cu clubul parizian s-a produs deja, conform lui Daniel Riolo.

„Neymar nu se mai antrenează aproape deloc și este într-o stare jalnică, în pragul alcoolismului. El vrea să se răzbune pe PSG. Există o ruptură totală cu clubul și vestiarul.

Fanii lui PSG nu dau doi bani pe prostiile lui Neymar. Trebuie să plece, distruge clubul. Fanilor lui PSG nu le pasă că nu o duce bine. Trebuie să-i semneze cecul (n.r - conducerea lui PSG) și să-l lase să plece. Face mult rău în interiorul clubului” - Daniel Riolo.

PSG și Neymar se află într-o situație dificilă

PSG a fost eliminată recent din optimile Ligii Campionilor de Real Madrid, iar fanii s-au răzbunat și i-au huiduit pe Lionel Messi și Neymar.

După ratarea calificării, au existat zvonuri că Neymar și portarul Gianluigi Donnarumma au fost aproape să se ia la bătaie. Conflictul a fost dezmințit ulterior de brazilian.

A urmat o nouă umilință pentru parizieni, aceștia fiind învinși în acest weekend de Monaco la scor de neprezentare. Neymar a fost titular. Cu toate acestea, trupa lui Pochettino are 12 puncte avans în fruntea Ligue 1.