David Beckham, fost fotbalist de legendă, i-a cedat, duminică, conturile sale de pe rețelele sociale șefei Centrului Regional Perinatal din Harkov pentru a promova mesaje de ajutor pentru victimele războiului din Ucraina.

HotNews.roFoto: Hotnews

A 26-a zi de război în Ucraina - Cele mai importante evenimente sunt LiveText pe HotNews.ro.

„Astăzi îi cedez conturile mele Irinei, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkov, Ucraina, unde ea ajută mamele să dea naştere. Urmăriţi postările pentru a afla mai multe despre munca extraordinară pe care Irina şi angajaţii din sănătate ca ea o depun pentru a salva vieţi în Ucraina. Vă rog să daţi ce puteţi pentru a susţine UNICEF şi oamenii ca Irina prin intermediul linkului de donaţii”, a postat David Beckham pe Instagram.

Șefa Centrului Regional Perinatal din Harkov susține că, în prima zi a războiului, femeile însărcinate şi mămicile au fost duse în subsolul spitalului.

“Din nefericire, nu îi putem duce în subsol pe bebeluşii care sunt la terapie intensivă pentru că ei depind de aparate”, a explicat medicul.

Ea a menţionat că primele zile au fost cele mai dificile pentru că a trebuit să înveţe să muncească în condiţii de bombardamente şi atacuri cu rachete.

David Beckham se bucură de o popularitate imensă, el având 56 de milioane de urmăritori pe Facebook şi 71,5 de milioane de urmăritori pe Instagram, conform News.ro.

FOTO Gestul unic al unui campion mondial pentru a combate dezinformarea instaurată de Vladimir Putin în Rusia

Imagini de pe contul de Instagram al lui David Beckham: