PSG a înregistrat o nouă înfrângere după eliminarea din optimile Champions League, trupa pregătită de Mauricio Pochettino fiind învinsă, scor 3-0, de AS Monaco. Partida a făcut parte din etapa cu numărul XXIX din Ligue 1.

Kylian Mbappe, prins in marcajul celor de la AS MonacoFoto: JEAN CATUFFE / AFP / Profimedia

Ben Yedder (25, 48) și Volland (68) au punctat pentru gazde. Din echipa parizienilor au făcut parte, printre alții, Neymar, Mbappe, Verratti, Donnarumma și Wijnaldum.

Lionel Messi a absentat din cauza unor probleme medicale.

În pofida înfrângerii, PSG nu are emoții în ceea ce privește lupta pentru titlul de campioană din Ligue 1: are un avans de 15 puncte făță de următoarele clasate: Marseille și Nice (cele două se vor întâlni duminică seara).

De știut:

PSG traversează o perioadă foarte slabă pentru standardele sale: 4 înfrângeri în ultimele șase partide jucate în toate competițiile.

Reamintim că parizienii au fost eliminați din Champions League în optimi de către Real Madrid. Cu o jumătate de oră înainte de finalul partidei de pe Santiago Bernabeu, PSG conducea cu 2-0 la general (după dubla lui Mbappe).

S-a încheiat însă 3-1 pentru formația pregătită de Carlo Ancelotti, iar cu scorul general de 3-2 madrilenii au obținut calificarea în sferturile C1.