CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat sâmbătă, în deplasare, împotriva echipei Farul Constanța. Partida a făcut parte din a doua etapă a play-off-ului Ligii 1.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe primul loc în clasament, cu 42 de puncte, dar FCSB se poate apropia la 5 lungimi dacă se va impune pe terenul celor de la FC Argeș (duminică, de la ora 19:00). De cealaltă parte, Farul se află pe locul 5, cu 25 de puncte.

Ce au spus cei doi antrenori

„Un meci greu, ambele echipe au încercat să marcheze. CFR a făcut un meci foarte bun, noi n-am fost aşa de inspiraţi, cel puţin în atac. Per total nu credeam că nu se înscrie. Un 0-0 cu două echipe care au încercat să câştige, care au atacat. Noi fără să ştim să dezvoltăm în zonele libere. Ne-am apărat bine, apărarea şi-a făcut treaba, dar în atac nu.

Un meci deschis, dar din păcate nu s-a marcat. Un rezultat care nu ne ajută nici pe noi şi nici pe ei. În ultimii 30 de metri e o problemă şi trebuie să o rezolvăm. Atacanţii pierd prea uşor mingi” - Gheorghe Hagi la posturile care transmit Liga 1, citat de News.ro.

„Am făcut un meci foarte bun, echipa a jucat excelent, ne-am creat ocazii. Nu cred că a mai fost un meci în care Farul să fi suferit cum a suferit cu noi. Nu am ce să reproşez la niciun jucător nimic. Nu am vrut să fac schimbări. N-aveam pe cine să schimb pentru că eram mulţumit de toţi.

Mi s-a părut un meci de Europa League sau chiar preliminarii de Champions League, aşa a fost intensitatea. La 0-0 niciodată nu sunt supărat. Avem 22 de meciuri de când nu pierdem. E clar că voiam să jucăm prost şi să batem, dar nu poţi să joci mereu prost şi să câştigi” - Dan Petrescu la posturile care transmit Liga 1, citat de News.ro.

Rezumatul partidei dintre Farul Constanța și CFR Cluj:

*sursă video: Telekom Sport

Au evoluat echipele:

Farul: Aioani – Mladen, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu (Boboc ’69), Nedelcu (Sîrbu ’79), Grameni (Ciobanu ’79) – Jefte, Petre (Moldoveanu ’69), Omoh (Purece ’57). Antrenor: Gheorghe Hagi.

CFR Cluj: Hindrich – Susic, Graovac, Yuri, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Bordeianu (Păun ’87) – Debeljuh, Omrani (Dugandzic ’87). Antrenor: Dan Petrescu.

Clasamentul play-off-ului Ligii 1

1. CFR Cluj 42 puncte

2. FCSB 34 (-1 meci)

3. CSU Craiova 30

4. FC Voluntari 27*

5. Farul Constanța 25

6. FC Argeș 24 (-1 meci).