Partida Voinţa Domneşti U19 – Sănătatea Buftea U19 (Campionatul Judeţean Ilfov) a fost întreruptă în minutul 75, în urma unei altercaţii violente în care au fost implicaţi jucători, membri ai staff-ului, dar şi spectatori.

FRFFoto: frf.ro

La meciul disputat duminică, oaspeţii au văzut 4 cartonaşe roşii, iar în minutul 75 (la scorul de 2-1 pentru Buftea), fotbaliştii, oficialii celor două formaţii şi fanii gazdelor au pătruns pe teren şi s-au bătut, iar arbitrul a fost nevoit să fluiere finalul, scrie News.ro.

Adrian Olteanu, antrenorul celor de la Voinţa Domneşti, susţine că doi dintre jucătorii lui au fost transportaţi de urgenţă la spital în urma incidentelor.

„Eu sunt mai nou aici, dar a fost ceva incredibil: noi am avut un galben în cele 75 de minute, iar ei 7 galbene şi 4 cartonaşe roşii. Ca să ne dăm seama de unde au pornit violenţele. Noi avem 7 jucători indisponibili, din care 2 au ajuns la Spitalul Budimex. Unul dintre ei şi-a pierdut cunoştinţa de două ori. A venit poliţia, dar şi două salvări chemate de domnul preşedinte, care au acordat intervenţii urgente la faţa locului” - Adrian Olteanu, potrivit ProSport.

Comunicatul emis de FRF

Federaţia Română de Fotbal a luat act de cele întâmplate și a precizat că este un incident ce nu îşi are locul pe un teren de fotbal, cu atât mai mult la un meci la acest nivel de vârstă.

"Federaţia Română de Fotbal condamnă cu fermitate comportamentele reprobabile ce au avut loc cu această ocazie, comportamente care contravin valorilor fotbalului, în general, şi urmăreşte cu atenţie modalitatea în care urmează a fi analizate şi sancţionate faptele anterior amintite, având convingerea că organismele jurisdicţionale abilitate îşi vor face pe deplin datoria şi vor aplica sancţiunile regulamentare în conformitate cu gravitatea evidentă a incidentelor petrecute la un meci de fotbal într-o competiţie de juniori, competiţie oficială organizată de o asociaţie judeţeană membră a FRF!", anunţă frf.ro.