Kylian Mbappe a fost cel mai bun jucător al lui PSG în dubla cu Real Madrid din optimile Champions League, dar din păcate pentru francezi cele două goluri ale atacantului nu au fost suficiente pentru calificarea printre cele mai bune opt echipe de pe Bătrânul Continent (3-2 la general pentru madrileni).

Kylian MbappeFoto: Dave Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Aflat într-o perioadă în care poate semna cu orice formație (contractul său cu Parisul se încheie pe 30 iunie), Mbappe și-ar fi ales deja noua echipă.

Mbappe și contractul semnat cu Real Madrid

Conform jurnaliștilor de la Marca, Kylian a semnat deja o înțelegere cu Real Madrid, lucru care s-ar fi întâmplat în data de 30 ianuarie 2022.

Ramon Alvarez, colaborator al Radio Marca, spune că avocata atacantului s-ar fi întâlnit cu oficialii celor de la Real Madrid înaintea dublei din optimile Champions League.

În vârstă de 23 de ani, Mbappe ar urma să primească undeva la 25 de milioane de euro net pe stagiune. Atacantul este campion mondial cu naționala Franței, titlu cucerit la ediția din 2018 (găzduită de Rusia).

Conform jurnalistului Ramon Alvarez, în acest moment se mai negociază doar asupra drepturilor de imagine ale fotbalistului.

De asemenea, venind din postura de jucător liber de contract (fără sumă de transfer), Kylian ar urma să primească din partea Realului o primă de instalare cuprinsă undeva între 60 și 80 de milioane de euro.