Joan Laporta, președintele Barcelonei, a declarat că transferul lui Erling Haaland pe Camp Nou nu poate fi susținut din punct de vedere economic de club.

Erling HaalandFoto: SOEREN STACHE / AFP / Profimedia

FC Barcelona a fost văzut mereu printre cluburile de top care îl doresc pe internaţionalul norvegian, care ar putea pleca de la Borussia Dortmund în această vară.

Catalanii se află încă în căutarea unei stabilităţi financiare, care ar putea fi dată peste cap de un transfer de calibrul lui Haaland şi de costurile pe care le implică.

„Chiar dacă am fi în cea mai bună situaţie economică, acestea sunt operaţiuni pe care nu le-am face (n.r. transferul lui Haaland la Barcelona). Lucrăm să îmbunătăţim echipa. Vrem să facem operaţiuni de transfer, dar unele sunt dificile.

Trebuie să ne salvăm. Ne-am îmbunătăţit situaţia, dar trebuie să finalizăm redresarea situaţiei economice. Nu vom face tranzacţii care pun în pericol instituţia noastră” - Joan Laporta.

FC Barcelona a traversat momente dificile din punct de vedere financiar, fiind nevoită să renunţe la serviciile starului Lionel Messi şi a avut probleme cu înregistrarea noilor achiziţii, conform Agerpres.