Supărați după eliminarea din Champions League, suporterii echipei PSG i-au huiduit pe jucători la intrarea pe teren pentru meciul cu Bordeaux (Ligue 1, etapa 28).

Lionel Messi, in tricoul lui PSGFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Update: PSG a câștigat meciul cu Bordeaux, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Mbappe ('2), Neymar ('52) și Paredes ('61).

După startul jocului (ora 14:00), principalii vizaţi de huiduielile publicului sunt Lionel Messi şi, mai ales, Neymar, contestaţi la fiecare atingere a balonului. În schimb, Kylian Mbappe este ovaţionat.

Antrenorul Mauricio Pochettino a decis să-l treacă pe banca de rezerve pe portarul Gianluigi Donnarumma, autorul unei gafe la golul egalizator al madrilenilor, miercuri. Locul său a fost luat de Keylor Navas.

Pochettino nu se poate baza la acest meci, cu ultima clasată din Ligue 1, pe Marco Verratti, suspendat, Angel Di Maria, Juan Bernat, Ander Herrera, Sergio Ramos şi Layvin Kurzawa, toţi accidentaţi, scrie News.ro.

În aceste condiţii, echipa pariziană trimisă pe teren este următoarea: Navas - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Wijnaldum, Danilo Pereira, Paredes - Messi, Mbappé, Neymar.

Suporterii ultras ai echipei PSG au cerut, sâmbătă, demisia conducerii clubului parizian, o premieră de la preluarea grupării franceze de către proprietarii qatarieni în 2011, după noua "deziluzie" suferită miercuri în optimile de finală ale Champions League la fotbal în faţa lui Real Madrid (1-0, 1-3).

"Demisia conducerii", a scris Colectivul Ultras Paris (CUP) după eliminarea din UCL, îndemnând pe Twitter suporterii să li se alăture "pentru a demonstra nemulţumirea, fără violenţă", cu ocazia meciului din Ligue 1 contra lui Bordeaux.