Neymar este în centrul atenției la PSG după eliminarea din optimile Ligii Campionilor. Brazilianul neagă că ar fi existat un conflict între el și Gianluigi Donnarumma în vestiar după înfrângerea în fața lui Real Madrid, în timp ce șefii lui PSG se arată dezamăgiți de performanțele fotbalistului.

NeymarFoto: Franck FIFE / AFP / Profimedia

Presa scria ieri că Neymar și Gianluigi Donnarumma, două dintre starurile lui PSG, au fost aproape să se ia la bătaie, în vestiar, după eliminarea în fața lui Real Madrid din optimile Ligii Campionilor.

Cei doi jucători și-au reproșat unul altuia mai multe greșeli din meci, iar conflictul a fost aproape să degenereze.

Cu toate acestea, Neymar a ținut să arate mesajele schimbate de el și Donnarumma pe Whatsapp. În captura de ecran postată pe Instagram se observă cum portarul italian îl abordează pe Neymar, trimițându-i o știre a jurnaliștilor Marca cu presupusul conflict.

Donnarumma susține că știrea este inacceptabilă și își cere scuze față de Neymar, iar brazilianul îl încurajează spunându-i că toți îl susțin și că formează o echipă.

Mesajele schimbate de Neymar și Donnarumma

Gianluigi Donnarumma: "Bună Ney. Îmi pare rău pentru ziua de ieri. Știrile despre conflictul nostru sunt inacceptabile".

Neymar: "Relaxează-te. Asta se întâmplă în fotbal. Suntem o echipă și te susținem. Încă ești tânăr și vei avea parte de multe trofee. Moralul sus și continuă așa. Te îmbrățișez".

Șeicii lui PSG, nemulțumiți de Neymar

Conform reputatului jurnalist Romain Molina, Emirul Qatarului este nemulțumit de prestațiile lui Neymar. Acesta consideră că banii plătiți în 2017 pentru fotbalistul brazilian nu au fost justificați, mai ales după un nou an în care PSG a ratat câștigarea Ligii Campionilor.

În acest condiții, Neymar ar putea fi pus pe lista transferurilor de PSG în această vară. Deși șefii parizienilor sunt conștienți că nu-și vor recupera banii cheltuiți, ei speră să obțină o sumă apropiată de 100 de milioane de euro, scrie Marca.com.

Real Madrid a spulberat visul lui PSG de a cuceri Liga Campionilor, eliminându-i, miercuri, din optimile competiției (3-2 la general).

Discuția dintre Neymar și Donnarumma: