Faza din derbiul Real Madrid - PSG în care portarul Gianluigi Donnarumma pierde mingea în fața lui Karim Benzema (care înscrie ulterior) a generat un adevărat scandal. Mai multe voci din lumea fotbalului, printre care și șeful lui PSG, nervos la culme după rezultat, susțin că atacantul madrilen l-ar fi faultat la faza golului pe italian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Șeful lui PSG, Nasser Al Khelaifi, i-a agresat pe arbitrii partidei din returul Ligii Campionilor, considerând că Donnarumma a fost faultat de Benzema, italianul fiind împiedicat să dea mingea către un coechipier, fapt ce a rezultat în golul lui Real (marcat tot de Benzema).

Verdictul dat de Ion Crăciunescu la faza dintre Donnarumma și Benzema

Ion Crăciunescu (71 de ani), fost mare arbitru, a dat verdictul imediat după meci. Deși este fan Real Madrid, cavalerul fluierului consideră că este vorba despre un fault al lui Benzema la Donnarumma.

"A sunat Ion Crăciunescu, un cunoscut fan al lui Real Madrid, și a spus că a fost fault. Benzema nu are nicio legătură cu mingea, se duce direct în adversar”, a spus Andrei Niculescu, moderatorul emisiunii Euro Fotbal de la Digi Sport.

Cu toate acestea, Karim Benzema, eroul lui Real Madrid, consideră că nu a faultat la faza primului gol înscris de el: "Este tânăr, are timp. (n.r. - despre Donnarumma) Nu am făcut deloc fault. Aştepta, l-am presat, a pierdut mingea".

Gianluigi Donnarumma, cea mai mică notă după greșeala făcută

Ca urmare a greșelii făcute, Gianluigi Donnarumma nu a fost iertat de jurnaliștii de la L'Equipe. El a primit nota doi din partea cotidianului francez, la fel ca Marquinhos.

Vezi aici momentul în care Gianluigi Donnarumma greșește în fața lui Karim Benzema.

Deși a avut un avantaj de două goluri (ambele înscrise de Mbappe), PSG s-a văzut eliminată din Liga Campionilor după hat-trickul lui Karim Benzema pe Santiago Bernabeu.

Ca urmare a victoriei, scor 3-1, din retur, Real se califică în sferturile Champions League și lasă PSG din nou fără șansa de a câștiga cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.

Citește și: