Neymar și Gianluigi Donnarumma, două dintre starurile lui PSG, au fost aproape să se ia la bătaie, în vestiar, după eliminarea în fața lui Real Madrid din optimile Ligii Campionilor. Cei doi jucători și-au reproșat unul altuia mai multe greșeli din meci, iar conflictul a fost aproape să degenereze.

Gianluigi Donnarumma si eroarea contra RealuluiFoto: Meng Dingbo / Xinhua News / Profimedia

PSG a fost aproape de a se califica în sferturile Ligii Campionilor, conducând cu 2-0 la general Real Madrid, cu mai puțin de o repriză rămasă de jucat.

Cu toate acestea, Karim Benzema a adus bucuria pentru madrileni cu un hat-trick, trimițând echipa plină de vedete a Parisului acasă.

Șeful lui PSG, scandal monstru după eliminarea din optimile Champions League

După partidă, Neymar i-a reproșat lui Donnarumma greșeala de la primul gol, fază controversată în care parizienii au cerut fault la portar.

Italianul a reacționat prompt și i-a amintit lui Neymar că și el a greșit la al doilea gol, pierzând o minge importantă.

Disputa a fost aproape de a degenera, dar cei doi au fost separați de coechipieri, conform lui Pablo Polo Santias, jurnalist Marca.

Ca urmare a victoriei, scor 3-1, din retur, Real se califică în sferturile Champions League și lasă PSG fără șansa de a cuceri cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.

FOTO Gluma zilei după ce PSG a fost eliminată de Real Madrid din Champions League