Banii nu aduc fericirea, nici chiar atunci când îi ai în echipă pe Messi, Neymar și Mbappe. Asta a simțit pe pielea ei PSG, grupare care a investit enorm în ultimii ani, dar care a părăsit Champions League în faza optimilor.

Lionel Messi, in tricoul lui PSGFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Șeful lui PSG, scandal monstru după eliminarea din optimile Champions League

PSG a dat senzația timp de peste o oră că este în control și că soarta calificării este oarecum jucată (francezii conduceau cu 2-0 la general).

A venit însă eroarea lui Donnarumma (fault sau nu, un portar de valoarea lui putea evita lejer o asemenea eroare), iar Realul s-a transformat efectiv și nu a mai lăsat cale de întoarcere pentru parizieni (victorie cu 3-1 și calificare după 3-2 la general).

VIDEO Magicianul Karim Benzema califică Real Madrid în sferturi cu un hat-trick (vs PSG)

Nasser Al Khelaifi, șeful lui PSG, a insistat pentru Messi, l-a adus pe Neymar pentru o sumă fabuloasă și este dispus să-i facă lui Mbappe oferte financiare la care alte grupări nici nu visează pentru a-l ține la Paris.

Toate eforturile cu un singur obiectiv: câștigarea Champions League, competiție pe care bogații Franței au părăsit-o la această ediție încă din optimi.

Glumele pe seama celor de la PSG au inundat netul, așa cum era de așteptat.

"Acel moment când după ce i-ai transferat pe Neymar, Mbappe, Messi, Spiderman, Batman și Hulk, iar tu ești eliminat tot în optimile Champions League".