Șeful lui PSG, Nasser Al Khelaifi, s-a enervat la culme după ce echipa sa a fost eliminată de Real Madrid din optimile Ligii Campionilor. Acuzându-i pe arbitrii că au făcut o greșeală impardonabilă, acesta s-a dus la vestiarul lor și i-a agresat, nu înainte de a-l amenința cu moartea pe un angajat de pe Santiago Bernabeu.

Nasser Al-KhelaifiFoto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Deși a avut un avantaj de două goluri (ambele înscrise de Mbappe), PSG s-a văzut eliminată din Liga Campionilor după hat-trickul lui Karim Benzema pe Santiago Bernabeu.

Atât președintele lui PSG, Leonardo, cât și Nasser Al Khelaifi susțin că la primul gol al Realului, o greșeală de portar a lui Donnarumma, ar fi fost totuși vorba de un fault la italian.

După partidă, Al Khelaifi s-a năpustit asupra vestiarului arbitrilor, agresându-i pe aceștia și creând un scandal monstru.

Șeful lui PSG nu s-a oprit aici și l-a amenințat cu moartea pe un angajat a lui Real Madrid care filma pentru un documentar despre clubul din capitala Spaniei, conform Marca.com.

Ca urmare a victoriei, scor 3-1, din retur, Real se califică în sferturile Champions League și lasă PSG din nou fără șansa de a câștiga cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.