De acum este oficial: Flavius Stoican nu mai este antrenorul celor de la Dinamo. Clubul bucureștean a anunțat despărțirea de tehnician pe rețelele sociale.

Flavius StoicanFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Despărțirea lui Flavius Stoican (45 de ani) de Dinamo s-a produs miercuri, tehnicianul ajungând la un acord de reziliere a înțelegerii.

Cu Stoican pe bancă, Dinamo a adunat o victorie, două remize și șase înfrângeri.

Dusan Uhrin Jr (înlocuitorul lui Stoican) s-a mai aflat de două ori în postura de antrenor al câinilor: august 2019 - martie 2020 și aprilie - iulie 2021.

În acest sezon, Dusan Uhrin Jr va fi al patrulea antrenor al lui Dinamo, după Dario Bonetti, Mircea Rednic și Flavius Stoican.

Liga 1: Cum arată programul play-out-ului - Rapid și Dinamo se întâlnesc în prima etapă

De știut despre play-out-ul din liga 1

  • Primele două clasate la finalul play-out-ului vor juca un baraj, iar câștigătoarea se va confrunta, în alt baraj, cu echipa din play-off aflată pe ultimul loc de cupă europeană. Învingătoarea se va califica în Conference League (a treia competiție europeană ca importanță, după Champions League și Europa League).
  • Ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga 2.
  • Ocupantele locurilor 7 şi 8 vor participa la un baraj cu echipele de pe locurile 4, respectiv 3, din acest sezon din Liga 2.

Clasament play-out:

1. FC Botoşani 23

2. UTA Arad 20

2. Rapid București 20

4. Sepsi Sf. Gheorghe 20*

5. Chindia Târgoviște 18*

6. U Craiova 1948 17*

7. CS Mioveni 15*

8. Dinamo București 9*

9. Academica Clinceni 7

10. Gaz Metan Mediaş 5.

Echipele cu * au beneficiat de rotunjirea punctelor.