La Dinamo rezultatele sunt departe de așteptările fanilor, dar nici la nivel de conducere nu este liniște. Clubul din Ștefan cel Mare tocmai are un nou acționar majoritar, gruparea bucureșteană scăpând oficial de ibericul Pablo Cortacero.

Dorin SerdeanFoto: Captura YouTube

Povestea nefardată a situației de la Dinamo - De ce spaniolii nu sunt principalii vinovați

Conform Playsport, Dorin Șerdean (52 de ani) a preluat acțiunile pe care Pablo Cortacero le avea la Dinamo. Fostul președinte executiv este acum acționar majoritar, după ce a preluat societatea Lotus Perfect Products SRL (i-a aparținut lui Ionuț Negoiță, a fost preluată de Cortacero, iar acum a ajuns la Șerdean).

Dinamo și împărțirea acțiunilor la gruparea din Liga 1

Lotus Perfect Products SRL - 72,8758 %

DDB (Doar Dinamo București - fani) - 20,0610 %

CS FC Dinamo (Nicolae Badea - în plus, omul de afaceri deține următoarele: palmares, culori și stemă) - 7,031 %

Cornel Dinu (fostă glorie a câinilor) - 0,013 %

Joaca de-a antrenorul cu Flavius Stoican

Lucrurile nu stau mai bine nici la nivelul băncii tehnice, ziua de marți (8 martie) fiind una tumultoasă pentru formația bucureșteană.

La primele ore, Flavius Stoican și-a luat la revedere de la jucători, iar debarcarea era sigură. Intervenția fotbaliștilor și a conducerii (Iuliu Mureșan în special) l-au făcut pe antrenor să revină asupra deciziei.

Stoican a fost reconfirmat, dar telenovela nu a luat sfârșit. Fanii (DDB) îl vor cu orice preț plecat, iar miercuri va fi luată o decizie în acest sens.

În aceste momente, șansele ca Flavius Stoican să plece sunt din nou mari, în locul acestuia suporterii acționari pregătindu-l pe Dusan Uhrin Jr.

Liga 1: Cum arată programul play-out-ului - Rapid și Dinamo se întâlnesc în prima etapă

De știut despre play-out-ul din liga 1

  • Primele două clasate la finalul play-out-ului vor juca un baraj, iar câștigătoarea se va confrunta, în alt baraj, cu echipa din play-off aflată pe ultimul loc de cupă europeană. Învingătoarea se va califica în Conference League (a treia competiție europeană ca importanță, după Champions League și Europa League).
  • Ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga 2.
  • Ocupantele locurilor 7 şi 8 vor participa la un baraj cu echipele de pe locurile 4, respectiv 3, din acest sezon din Liga 2.

Clasament play-out:

1. FC Botoşani 23

2. UTA Arad 20

2. Rapid București 20

4. Sepsi Sf. Gheorghe 20*

5. Chindia Târgoviște 18*

6. U Craiova 1948 17*

7. CS Mioveni 15*

8. Dinamo București 9*

9. Academica Clinceni 7

10. Gaz Metan Mediaş 5.

Echipele cu * au beneficiat de rotunjirea punctelor.