Flavius Stoican (45 de ani) a fost aproape de o despărțire de Dinamo, dorința fanilor (DDB) fiind aceea de a-l vedea plecat pe tehnician.

Foto:

UPDATE:

Susținut de Iuliu Mureșan și de jucători, Flavius Stoican nu va mai pleca până la urmă de la Dinamo. Fanii (DDB - Doar Dinamo București) își doreau instalarea lui Dusan Uhrin Jr.

În cele din urmă, Stoican o va conduce pe Dinamo în play-out-ul Ligii 1 la fotbal și va încerca să-i scape pe "câini" de la retrogradare.

Știrea inițială

Flavius Stoican (45 de ani) nu mai este antrenorul celor de la Dinamo, conducerea grupării din Ștefan cel Mare și tehnicianul ajungând la un acord de reziliere a înțelegerii.

Stoican a bifat nouă partide la formația bucureșteană, lăsând echipa pe locul 8 din play-out-ul Ligii 1 la fotbal.

Conform gsp, înlocuitorul lui Flavius Stoican va fi cehul Dusan Uhrin Jr (54 de ani).

Cu Stoican pe bancă, Dinamo a adunat o victorie, două remize și șase înfrângeri.

Dusan Uhrin Jr s-a mai aflat de două ori în postura de antrenor al câinilor: august 2019 - martie 2020 și aprilie - iulie 2021.

În acest sezon, Dusan Uhrin Jr va fi al patrulea antrenor al lui Dinamo, după Dario Bonetti, Mircea Rednic și Flavius Stoican.

Liga 1: Cum arată programul play-out-ului - Rapid și Dinamo se întâlnesc în prima etapă

De știut despre play-out-ul din liga 1

  • Primele două clasate la finalul play-out-ului vor juca un baraj, iar câștigătoarea se va confrunta, în alt baraj, cu echipa din play-off aflată pe ultimul loc de cupă europeană. Învingătoarea se va califica în Conference League (a treia competiție europeană ca importanță, după Champions League și Europa League).
  • Ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga 2.
  • Ocupantele locurilor 7 şi 8 vor participa la un baraj cu echipele de pe locurile 4, respectiv 3, din acest sezon din Liga 2.

Clasament play-out:

1. FC Botoşani 23

2. UTA Arad 20

2. Rapid București 20

4. Sepsi Sf. Gheorghe 20*

5. Chindia Târgoviște 18*

6. U Craiova 1948 17*

7. CS Mioveni 15*

8. Dinamo București 9*

9. Academica Clinceni 7

10. Gaz Metan Mediaş 5.

Echipele cu * au beneficiat de rotunjirea punctelor.