Bayern Munchen a avut parte de un meci foarte dificil pe terenul celor de la Eintracht Frankfurt: lider Bundesligii s-a impus cu 1-0, sâmbătă seară, în etapa a XXIV-a a campionatului Germaniei.

Foto:

Golul a fost marcat de Leroy Sane, în minutul 71.

Robert Lewandowski, căpitanul lui Bayern în acest meci, a purtat o banderolă în culorile Ucrainei, precizând că speră ca toată lumea să îi susţină pe ucraineni. El a avut pe un braţ banderola de căpitan şi pe celălalt o banderolă în culorile Ucrainei. Colegii săi au purtat banderole negre.

"Am decis dimineaţa să port banderola. Lumea nu poate să accepte ce se întâmplă acolo. Sper că toată lumea va susţine Ucraina, oameni care luptă pentru libertatea lor şi pentru care am un respect enorm. Un internaţional polonez care joacă la Dinamo Kiev mi-a povestit ieri ce se întâmplă, ce a trăit în ultimele zile, şi este dramatic", a declarat Lewandowski, citat de News.ro.

Polonia refuză să joace barajul pentru CM contra Rusiei, iar Lewandowski susţine această decizie. "Nu îmi pot imagina că intru pe teren şi uit ce s-a întâmplat, nu ne putem comporta ca şi cum n-a fost nimic".

Grație acestei victorii, Bayern a acumulat 58 de puncte și s-a distanțat provizoriu la nouă puncte de Borussia Dortmund (locul 2, o va întâlni pe Augsburg). De cealaltă parte, Eintracht ocupă locul 10, cu 31 de puncte.

Rezumatul partidei dintre Eintracht și Bayern:

Alte rezultate din Bundesliga:

Greuther Furth vs FC Koln 1-1

Freiburg vs Hertha Berlin 3-0

Borussia Monchengladbach vs Wolfsburg 2-2

Union Berlin vs Mainz 3-1

Bayer Leverkusen vs Arminia Bielefeld 3-0

Se vor juca duminică:

Bochum vs RB Leipzig

Augsburg vs Borussia Dortmund.