Rămas fără echipă după ce a fost dat afară de Yeni Malatyaspor, ​Marius Şumudică a afirmat că nu a discutat cu niciun conducător al clubului Rapid București și că se află aproape de o colaborare cu o echipă din străinătate.

Foto:

Potrivit digisport.ro, postul lui Mihai Iosif la Rapid ar fi în pericol, iar înlocuitorul vehiculat pentru banca echipei ar fi Adrian Mutu.

"Probabil nu are încredere în mine conducerea Rapidului. Nu a discutat nimeni cu mine nimic. Nu s-a ajuns la nicio discuţie.

Te doare, normal. E ca şi cum vine unul în locul tău şi e mai slab decât tine. Eu nu mă rog de nimeni să ajung la Rapid, dar mă deranjează că apar fel şi fel de zvonuri, că Şumudică vrea mulţi bani, că staff-ul lui Şumudică vrea mulţi bani, păi staţi, mă, că n-aţi vorbit cu Şumudică.

În şapte-opt zile e posibil să dau curs unei oferte din străinătate. Am rămas cu un gust amar, fără să-i contest valoarea de antrenor a lui Adrian Mutu. E ca şi cum Lăcătuş ar urma să fie pus la Steaua şi zice cineva !", a spus Marius Șumudică la Digisport.

Pe 7 februarie, Marius Şumudică a fost dat afară de la conducerea tehnică a echipei turce Yeni Malatyaspor, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de ultima clasată.

Aceasta a fost a patra echipă din Turcia pregătită de Şumudică, după Kayserispor, Gaziantep şi Cayuk Rizespor.

Marius Şumudică a preluat echipa la 8 octombrie 2021, când era pe locul 17, cu şase puncte. Acum, formaţia este pe locul 20, ultimul, cu 16 puncte din 23 de jocuri, la zece puncte de Giresunspor, de pe locul 16, ultimul de menţinere în prima ligă.

Sub conducerea românului în vârstă de 50 de ani, Malatyaspor a înregistrat două victorii, ultima în 22 octombrie, patru remize şi nouă înfrângeri.