Gaz Metan Mediaș se află într-o situație foarte grea, mai mulți jucători fiind declarați liberi de contract din cauza problemelor financiare. De această situația a profitat Dinamo, grupare care a anunțat miercuri transferul fotbaliștilor Vlad Morar, Gabriel Moura şi Răzvan Grădinaru.

Dinamo Foto: Hotnews

Iuliu Mureșan, administratorul delegat al FC Dinamo, a precizat că echipa bucureșteană a semnat contracte cu trei dintre jucătorii care au plecat de la Mediaș.

"Grădinaru a fost acum o oră şi a semnat. A mai semnat Vlad Morar şi urmează să vină să semneze De Moura, care a mai fost la Dinamo, fundaşul dreapta.

Irobiso, dacă îl dă comisia liber, pentru că el nu a făcut o reziliere cu Mediaşul şi intră în alte condiţii. Cei trei şi-au reziliat amiabil şi i-am luat. Teoretic şi practic, Grădinaru, De Moura şi Vlad Morar ar putea să jaoce cu Mediaşul.

(n.r. dacă ma vrea alţi jucători de la Mediaş) Nu ştiu ce să zic... Ce e important din punctul meu de vedere este că cei trei jucători şi Irobiso au jucat în ultimul meci împotriva CFR-ului, sunt jucători cu pregătirea la zi, cu meci şi au jucat chiar bine contra CFR-ului. Sunt jucători pe care putem să-i punem în teren" - Iuliu Mureşan, la ProX.

De asemenea, oficialul "câinilor" a mai spus că Steliano Filip a revenit la prima echipă.

Pleacă Iuliu Mureșan de la Dinamo?

Oficialul formației din Ștefan cel Mare a fost întrebat și despre o eventuală plecare de la echipă. Mureșan a precizat că a dorit să-și dea demisia în mai multe rânduri, dar că situația s-a schimbat în ultima perioadă.

"Mă simţeam foarte umilit după fiecare partidă, de rezultate în primul rând. Dacă nu ai rezultate şi ai atâtea înfrângeri consecutive, e foarte greu de suportat şi eu nu am fost la un asemenea nivel niciodată ca să gust din acest amar al şiruri, şiruri de înfrângeri şi chiar m-am gândit să plec.

Dar au fost câţiva oameni cu care colaborez foarte bine care au insistat să rămân, la fel şi jucătorii, cu care eu am o relaţie foarte bună şi ei m-au făcut să mă răzgândesc, deşi, într-adevăr, de vreo două ori m-am gândit să plec.

(n.r. despre relaţia cu Nicolae Badea) Eu îl respect domnul Nicolae Badea şi nu am nicio problemă cu domnul Nicolae Badea", a completat Iuliu Mureșan pentru sursa citată, conform News.ro.

Gaz Metan Mediaș are mari probleme financiare, iar formația din Liga 1 s-a despărțit recent de opt jucători.

În următorul meci din campionat, Mediașul se deplasează pe terenul lui Dinamo. Partida va avea loc vineri, 18 februarie, de la ora 19:55. Duelul face parte din etapa cu numărul XXVII a Ligii 1 la fotbal.

Cum arată clasamentul din Liga 1 în partea sa inferioară:

12 CS Mioveni 27 puncte

13 U Craiova 1948 26

14 Gaz Metan Mediaș 22 (penalizare de două puncte)

15 Dinamo 13

16 Academica Clinceni 11.