Chiar dacă a avut doi jucători eliminaţi, Dinamo București a reuşit să obțină o remiză, duminică, scor 0-0, pe terenul celor de la UTA Arad. Meciul a avut loc in etapa a XXVI-a a Ligii 1.

Foto:

În minutul 35, Dangubic (UTA) a trimis mingea în poartă, dar asistentul Adrian Vornicu a semnalizat o poziție de ofsaid în momentul devierii lui Laukzemis și golul nu a fost validat. Reluările oferite de televiziuni arată că dinamovistul Andrei Radu se afla mai aproape de poarta lui Figueiredo decât jucătorul arădenilor.

Dinamo a avut doi jucători eliminați: Ehmann ('42) și Răuţă ('78). Ambii au primit câte două cartonașe galbene.

În urma acestui rezultat, UTA ocupă locul 10, cu 33 de puncte (la egalitate cu Sepsi, de pe locul 9). Dinamo rămâne pe locul 15, penultimul, cu 13 puncte (la nouă puncte de Gaz Metan Mediaş, de pe locul 15, de baraj).

Rezumatul partidei dintre UTA Arad și Dinamo București:

*sursă video: Telekom Sport

Au evoluat echipele:

UTA: Iacob – Vukcevici, Erico, Benga, Şliakov – Isac, Batha – Ubbink, Roger, Dangubici (D. Cardoso '72) - Laukzemis (Otele '56). Antrenor Ionuţ Badea;

Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Jovanovici (Creţu '60), Ehmann, A. Radu – Ivanov, Răuţă, Pierret – C. Matei (Borcea '88), Ivanovski (R. Grigore '90+3). Antrenor Flavius Stoican.

Golul lui Dangubic, anulat eronat pentru ofsaid:

*sursă foto: captură DigiSport