FC Argeş s-a impus în derbiul județului, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața celor de la CS Mioveni. Duelul a avut loc în etapa a XXVI-a a Ligii 1.

Foto:

În minutul 7, Oancea (Mioveni) a trimis mingea în propria poartă după o centrare a lui Ișfan.

Un alt autogol a fost marcat în minutul 16. După un aut de poartă, portarul Iustin Popescu a repus balonul de pe partea stângă a careului mic, dar a trimis mingea într-un coechipier, Scarlatache, aflat în apropierea liniei de şase metri, din care a sărit în poartă. Arbitrul Ovidiu Haţegan a anulat autogolul, deoarece, în momentul repunerii în joc, mingea se afla în mişcare, scrie News.ro.

Grație acestui succes, FC Argeş a urcat pe locul 7, cu 38 de puncte, la un punct de CSU Craiova şi Farul Constanţa, de pe locurile 5-6, ultimele de play-off, echipe care au însă un joc mai puţin. CS Mioveni rămâne pe locul 12, cu 27 de puncte.

Rezumatul partidei dintre FC Argeș și CS Mioveni:

*sursă video: Telekom Sport

Iustin Popescu și Scarlatache, confuzie în propriul careu:

*sursă video: Look Sport

Au evoluat echipele:

FC Argeş: Greab – Tofan, Dobrsavlevici, Turda, Muşat – Işfan (Cr. Dumitru '62), Meza Colli, I. Şerban (Rainov '62), Cr. Tănase (Dumitraşcu '85) – Fatai (Said '29), G. Ganea (Arias '85). Antrenor Andrei Prepeliţă;

CS Mioveni: I.Popescu – Balaur (Tomczyk '81), Scarlatache, Garutti – Oancea (Rădescu '35), D. Toma, Panait (L. Dumitriu '59), Şerbănică (Burnea '81) – Sanoh (Blănaru '59), B. Rusu, Buziuc. Antrenor: Alexandru Pelici.