Christian Eriksen, fotbalistul danez care s-a prăbușit pe teren la Campionatul European 2020, a fost ovaționat la scenă deschisă de fanii noii sale echipe, Brentford.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mijlocaşul ofensiv danez Christian Eriksen a semnat un contract valabil până în vară cu gruparea din prima ligă engleză Brentford.

La meciul de sâmbătă al echipei din Premier League contra lui Crystal Palace, terminat 0-0, în etapa a XXV-a a campionatului englez, fanii lui Brentford l-au aplaudat la scenă deschisă, sub privirile soției și copiilor săi.

Eriksen ar putea juca, luni, într-un amical al lui Brentford, cu porțile închise. Sâmbăta viitoare, danezul ar putea debuta în meciul din Premier League a lui Brentford contra lui Arsenal.

Eriksen nu a mai jucat de când a suferit un stop cardiac în timpul meciului disputat de Danemarca împotriva Finlandei la Euro 2020, în iunie, anul trecut. Ulterior jucătorului i s-a implantat un defibrilator (ICD), un fel de stimulator cardiac.

Christian Eriksen a fost nevoit să plece de la Inter Milano pentru că regulile din Serie A nu permit sportivilor să evolueze cu defibrilator implantat. Cu toate acestea, Premier League nu are astfel de reguli.​