Fotbalistului Jack Grealish (Manchester City​) nu i-a fost permis accesul într-un club din Manchester, cel mai probabil pentru că era prea beat, potrivit unor imagini care au circulat pe reţelele de socializare, informează marca.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Videoclipul ar fi fost realizat duminică seară şi îl arată pe Grealish în compania altor persoane, printre care colegii săi de la City, Riyad Mahrez şi Kyle Walker, scrie News.ro.

Totuşi, Manchester City a negat că jucătorul era beat şi a precizat că fotbaliștii nu au încălcat nicio regulă, având în vedere că luni a fost zi de odihnă şi că era cunoscut faptul că unii jucători şi membrii ai staff-ului au ieşit la cină şi la ceva de băut.

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, a glumit spunând că jucătorii vor fi amendaţi doar pentru că nu l-au invitat şi pe el.

"Sunt atât de supărat pentru că nu m-au invitat şi pe mine. Nu-mi place! Sper că data viitoare mă vor invita la cină. Videoclipul nu a arătat exact ce s-a întâmplat. Toţi au fost treji, au cinat împreună, distrându-se cu colegii lor şi cu staff-ul.

Jucătorii ştiu riscul când ies din cauza reţelelor de socializare, dar toţi, Riyad, Kyle, Jack, au fost perfecţi. Dar vor fi amendaţi pentru că nu m-au invitat", a spus Guardiola, vorbind în conferinţa de presă dinaintea meciului de miercuri, din Premier League, împotriva formaţiei Brentford.