De acum este oficial: Marius Șumudică a fost îndepărtat de la conducerea tehnică a echipei Yeni Malatyaspor, ultima clasată din Turcia. Antrenorul român a oferit un prim punct de vedere după despărțirea consemnată luni.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Da, am aflat şi eu că am fost demis. E o decizie unilaterală a clubului, s-or gândi că va fi mai bine. Nu e nicio problemă, dar nu vreau ca lumea să fie indusă în eroare.

Eu nu am primit niciun ban de peste trei luni şi nici acum nu mi s-a dat nimic. Am văzut că mi s-ar fi plătit restanţele, dar e fals.

Eu aveam biletele cumpărate ca să ne întoarcem, împreună cu secunzii, în Turcia, dar mi s-a transmis că am fost demis.

Cum ziceam, sper ca fără mine Malatyaspor să se salveze. Este un oraş frumos, cu nişte suporteri admirabili şi ar fi păcat ca anul viitor să nu fie în Super Lig. Conducerea a făcut însă greşeli foarte, foarte mari" - Marius Șumudică, pentru Digisport.

Marius Şumudică a preluat echipa la data de 8 octombrie 2021, atunci când era pe locul 17, cu şase puncte.

Acum, formaţia este pe locul 20, ultimul, cu 16 puncte din 23 de jocuri, la zece puncte de Giresunspor, de pe locul 16, ultimul care asigură menținerea în prima ligă.

Sub conducerea românului în vârstă de 50 de ani, Malatyaspor a înregistrat două victorii, ultima în 22 octombrie, patru remize şi nouă înfrângeri.