Steaua a avut o prestatie modesta la Targu Jiu, in compania ultimei clasate din Liga Intai, Pandurii, care venea dupa 15 infrangeri consecutive. Fara Dica si Lovin, suspendati dupa galbenele primite in derbiul cu CFR, ros-albastrii au inceput modest partida, insa gorjenii nu au nimerit tinta in cateva ocazii, Orac de doua ori si Florin Stanga sutand alaturi din situatii bune.

Primul sut pe poarta al intalnirii a fost trimis de Mendoza, in minutul 33, dar portughezul dintre buturile Pandurilor, Mingote, a fost la post. Cea mai mare ocazie a primei reprize a apartinut tot gazdelor, Vasilache centrand de pe dreapta, iar mingea lovind bara in minutul 36.

In minutul 51, francezul Habib Habibou a debutat la Steaua, el fiind introdus in locul lui Nicolita, acesta fiind extrem de sters in minutele jucate. Peste un singur minut, Habibou a fost aproape de gol, foarfeca sa fiind insa prinsa de Mingote.

Pandurii apasa pe acceleratie si Vasilache este blocat in doua randuri de Zapata, iar in minutul 62 mingea nu vrea sa intre in poarta: Stanga este blocat la sacrificiu de Goian, iar Iordache trimite putin peste transversala.

Unicul gol al partidei a picat in minutul 64. Habibou a reluat spre poarta centrarea lui Dayro Moreno, Mingote a respins in fata si Ovidiu Petre a impins balonul in poarta de la trei metri.

Vasilache mai incearca o serie de driblinguri si cateva suturi, si Alexandru Piturca isi regleaza sutul, dar mingea nu vrea sa intre in poarta lui Zapata, iar pe final Habibou este aproape de gol, dar trimite peste de la 10 metri.

Steaua ramane la opt puncte de liderul CFR Cluj, dar urmeaza doua etape care pot decide viitorul ros-albastrilor: confruntari cu Unirea Urziceni si Rapid, doua dintre primele patru clasate ale Ligii Intai.