​​Gică Hagi nu a avut prea multe motive de bucurie în ziua în care a împlinit 57 de ani. Antrenorul echipei Farul l-a acuzat pe arbitrul Horia Mladinovici că a căutat să rupă echilibrul meciului cu Chindia Târgoviște (pierdut de formația "Regelui" cu 1-0) eliminând un jucător al constănţenilor.

Gica HagiFoto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

"Nu poţi să rupi un meci aşa, într-o situaţie în care, din ce am văzut, nu a fost. Am înţeles că nu sunt faze care să demonstreze că a fost. S-a rupt echilibrul, s-a dorit lucrul ăsta. După, ce să mai faci? Echipa a muncit, a alergat.

Probabil că deranjăm că suntem acolo sus, deranjăm că facem lucruri. Lucrurile se ştiau dinainte, Iacob face lucruri d-astea, le-arătat şi la video, probabil ştia şi arbitrul. A fost uşor să se întâmple, foarte uşor. Aşa decis cum a fost... După, niciodată n-a sărit la cap, a sărit doar în adversar şi nu s-a dat nimic.

Mi-e greu să înţeleg fotbalul ăsta. Probabil că deranjăm. Clubul deranjează, e prea sus. Cum ne permitem noi să fim aşa sus? Noi trebuie să jucăm, să ne vedem de drumul nostru, dar este inadmisibil. Mi se par lucrurile complicate aşa", a spus Hagi, potrivit digisport.ro.

Farul Constanța a pierdut meciul de pe teren propriu disputat împotriva celor de la Chindia Târgoviște, scor 1-0. Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 30. Sâmbătă, Gheorghe Hagi a împlinit 57 de ani.

Unicul gol al partideia fost marcat de Daniel Florea, în minutul 82.

De știut:

  • Din minutul 30, Farul a jucat în inferioritate numerică (Jefte a fost eliminat).

  • În ziua meciului, Gică Hagi a împlinit 57 de ani.