Proaspăt transferat de la Parma, Valentin Mihăilă a fost inclus de antrenorul Gian Piero Gasperini pe lista UEFA a formației Atalanta. Internaționalul român ia locul experimentatului sloven Josip Ilicic, jucător cu 172 de partide disputate pentru gruparea din Bergamo, 60 de goluri şi 44 de pase decisive, din iulie 2017.

HotNews.roFoto: Hotnews

În acest sezon, Ilicic a jucat 23 de meciuri (19 în Serie A şi 4 în Champions League) şi a marcat 4 goluri (3 în campionat şi 1 în UCL). El mai are 5 pase decisive (4+1).

Atacantul sloven de 34 de ani suferă însă de depresie din cauza unor probleme persoanle şi chiar se gândeşte la retragere. Din acest motiv, el nu a mai jucat din 9 ianuarie şi nu se ştie când va reveni pe teren, scrie News.ro.

Valentin Mihăilă, 22 de ani, a fost transferat recent de la gruparea de ligă secundă Parma la Atalanta. Românul a fost achiziţionat sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare.

Atalanta ocupă locul 4 în Serie A, de Liga Campionilor, şi este calificată în 16-imile de finală ale Europa League, fază în care va evolua cu Olympiacos Pireu.