Jurnaliștii de la Le Parisien vorbesc despre o schimbare importantă care va avea loc la PSG la finalul acestui sezon. Ratarea unor obiective interne și nemulțumirile din bogatul vestiar al parizienilor vor duce la despărțirea de actualul tehnician.

Maurcio PochettinoFoto: HENDRIK SCHMIDT / AFP / Profimedia

Conform sursei citate, Mauricio Pochettino are zilele numărate la Paris.

Ultima "ispravă" (eliminarea din Cupa Franței în fața celor de la OGC Nice) a umplut paharul, iar antrenorul argentinian va pleca în vara acestui an chiar dacă ar cuceri Liga Campionilor.

Le Parisien spune că argentinianul ar fi fost demis din această iarnă, dar conducătorii lui PSG l-au lăsat în funcție doar după ce Zinedine Zidane a refuzat să preia echipa de pe Parc des Princes în mijlocul sezonului.

Pochettino nu ar trebui însă să-și facă probleme în legătură cu viitorul: este dorit pe banca tehnică a celor de la Manchester United (este cunoscut faptul că Ralf Rangnick nu va mai antrena echipa din vara acestui an - este doar interimar).

Cea mai importantă performanță de până acum a antrenorului Mauricio Pochettino a fost calificarea cu Tottenham în finala Champions League din 2019 (pierdută cu 2-0 împotriva celor de la Liverpool).