​Juventus Torino a anunţat, luni, transferul jucătorilor Rodrigo Bentancur şi Dejan Kulusevski la Tottenham Hotspur.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sosit de la Boca Juniors în vara lui 2017, internaţionalul uruguayan Rodrigo Bentancur a plecat la Tottenham pentru aproximativ 19 milioane de euro, plus 6 milioane bonus.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani, care a avut 181 de apariţii în toate competiţiile pentru Bătrâna Doamnă, a semnat până în 2026.

După un sezon şi jumătate la club, Dejan Kulusevski a părăsit şi el pe Juve pentru a se alătura celor de la Tottenham. Internaţionalul suedez în vârstă de 21 de ani a îmbrăcat tricoul bianconerilor de 74 de ori, pentru 9 goluri şi 10 pase decisive. Este împrumutat pe 18 luni cu opţiune de cumpărare.

De asemenea, Aaron Ramsey a fost împrumutat de Juventus celor de la Glasgow Rangers. Mijlocașul galez a jucat de 70 de ori pentru torinezi de la sosirea de la Arsenal în 2019. El a marcat șase goluri, dintre care unul în Champions League.

Tot luni, Juventus a anunțat că a obținut seriviciile jucătorului elveţian Denis Zakaria, de la Borussia Monchengladbach, care a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2026.

El a jucat 146 de meciuri pentru Borussia şi a marcat 11 goluri, fiind transferat în 2017, de la Young Boys Berna. Zakaria are 40 de selecţii în naţionala Elveţiei, pentru care a marcat 3 goluri, scrie News.ro.