Mihai Stoica, managerul FCSB, a anunțat, luni, pe Facebook, că Mihai Pintilii va rămâne la echipa bucureșteană, deși a fost dorit de Edi Iordănescu la naționala României.

Edi IordanescuFoto: Captura YouTube

"A trebuit să aleagă între oportunitate şi loialitate. Alegere grea, probabil 99 din 100 ar fi făcut poze în Joma acum, nu însă şi al nostru. Pinti rămâne cu noi. Pentru mine, asta e o veste mai bună decât toate victoriile din derby. Şi au fost câteva, cu Pinti în teren, cu Pinti pe bancă…", a scris pe Facebook Mihai Stoica.

Pintilii era dorit în staff-ul echipei naţionale de noul selecţioner Edward Iordănescu. Acesta ocupă funcția de antrenor secund la FCSB.

Şi antrenorul Anton Petrea a declarat, duminică, după meciul cu Dinamo, că vrea ca Pintilii să rămână la echipă.

Întrebat dacă a fost ultimul meci pentru Mihai Pintilii, Petrea a răspuns: "Nu ştiu, întrebaţi-l pe el! Eu nu ştiu nimic. Am vorbit cu el, acum e decizia lui, nu pot să-i spun eu ce să facă.

Nu îi ştiu decizia. Eu mă înţeleg foarte bine cu el, ne înţelegem foarte bine, ne înţelegem din priviri. Ar fi o pierdere pentru mine pentru că avem o relaţie profesională foarte bună."

Te-ar putea interesa și: