Mason Greenwood, atacantul în vârstă de 20 de ani al lui Manchester United acuzat de iubita lui că a bătut-o și a forțat-o să facă sex cu el, a fost arestat, conform informațiilor furnizate de poliția engleză.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Poliţia din Manchester a fost informată în legătură cu imaginile şi videoclipurile de pe reţelele de socializare, postate de o femeie care raportează incidente de violenţă fizică.

"Putem confirma că un bărbat în vârstă de 20 ani a fost arestat ulterior sub suspiciunea de viol şi agresiune", au precizat organele abilitate în acest caz.

Fotbalistul va rămâne în arest pentru audieri, iar Manchester United nu-l va primi la antrenamente sau meciuri până situația nu va fi clarificată.

​Mason Greenwood este acuzat de iubita lui că a bătut-o și a forțat-o să facă sex cu el. Harriet Robson a însoțit afirmațiile cu poze și o înregistrare cu fotbalistul englez.

Greenwood nu este la primul scandal în afara terenului, acesta fiind trimis acasă de la naționala Angliei după ce ar fi chemat două modele islandeze împreună cu colegul Phil Foden.

Cotat de site-ul Transfermarkt la 50 de milioane de euro, Greenwood a marcat de șase ori pentru United în 24 de meciuri jucate în acest sezon. El are și o selecție pentru naționala Angliei.