​Roy Hodgson, în vârstă de 74 de ani, fost selecţioner al Angliei, este înlocuitorul italianului Claudio Ranieri pe banca tehnică a echipei Watford, informează BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Watford nu a anunţat durata contractului noului antrenor, dar obiectivul lui este clar, salvarea echipei de la retrogradare.

Hodgson are o carieră de tehnician de peste 45 de ani, în care a antrenat 16 formaţii în opt ţări. Printre echipele pe care le-a pregătit se numără Inter Milano, Fulham, Liverpool şi, ultima dată, Crystal Palace. A fost selecţioner al naţionalelor Elveţiei, Emiratelor Arabe Unite, Finlandei şi Angliei.

Watford ocupă locul 19, penultimul, cu 14 puncte din 20 de jocuri. Norwich, de pe locul 17, ultimul de menţinere în Premier League, are 16 puncte din 22 de meciuri.

Primul meci al lui Hodgson va fi cu Burnley, ultima clasată, în deplasare, la 5 februarie, scrie News.ro.

Claudio Ranieri a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei Watford, din cauza rezultatelor slabe înregistarte de echipă.

Italianul de 70 de ani a preluat echipa în 4 octombrie 2021 şi a reuşit să obţină doar şapte puncte în 13 meciuri din Premier League. Succesorul lui Ranieri este al şaselea manager la Watford din 2019.