A avut două mingi de meci, dar nu le-a fructificat și a fost eliminată în turul al treilea de la Australian Open. Naomi Osaka, campioana en-titre a competiției de la Melbourne, a declarat că se simte mândră de evoluţia ei la Antipozi, deşi a pierdut confruntarea cu Amanda Anisimova (eleva lui Darren Cahill).

Naomi OsakaFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Am luptat pentru fiecare punct. Nu pot fi tristă pentru asta. Nu sunt Dumnezeu. Nu pot câştiga fiecare meci. Deci trebuie doar să ţin cont de asta şi să ştiu că ar fi frumos să câştig turneul.

Simt că am crescut mult în acest joc. Ultimul meci pe care l-am jucat a fost la New York (US Open) şi cred că am avut o cu totul altă atitudine, aşa că bineînţeles că am pierdut, dar sunt mulţumită de cum a mers", a declarat Osaka.

Naomi Osaka (favorită 13 şi deţinătoarea titlului) a fost învinsă în turul trei de Amanda Anisimova, scor 4-6, 6-3, 7-6(5).

De știut:

  • Amanda Anisimova are numai victorii (opt la rând) de când colaborează cu Darren Cahill (americanca a câștigat Melbourne Summer Set 2 la începutul acestui an). La Australian Open, americanca a trecut deja de Arianne Hartono (189 WTA), Belinda Bencic (22 WTA) și Naomi Osaka (14 WTA).

  • În optimi, Amanda Anisimova va da peste Ashleigh Barty, după ce lidera mondială a învins-o pe Camila Giorgi, scor 6-2, 6-3.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Veterana Naomi Osaka: "Mă înspăimântă să joc cu adversare născute în anii 2000"

VIDEO Amanda Anisimova, senzația momentului din tenisul feminin, despre colaborarea cu Darren Cahill: "Face o treabă grozavă"