​Arena Naţională din Bucureşti se află pe locul 2 într-un top al stadioanelor de fotbal din Europa, alcătuit de site-ul britanic money.co.uk pe baza evaluărilor fanilor.

Arena NationalaFoto: Federico Pestellini / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Pentru a stabili care este cel mai confortabil şi mai agreabil stadion, money.co.uk a folosit opiniile culese pe trei platforme diferite, Tripadvisor, Google şi Football Ground Map. Combinând scorurile de pe aceste trei canale, site-ul a alcătuit un clasament în care pe primul loc este Westfalenstadion, pe care joacă meciurile de acasă echipa germană Borussia Dortmund.

Westfalenstadion (Signal Iduna Park) a obţinut nota 4,57/5, maximum posibil fiind 5.

Westfalenstadion este urmat de şase stadioane notate cu 4,53: Arena Naţională (Bucureşti), Camp Nou (Barcelona), Santiago Bernabeu (Real Madrid), Millennium Stadium (Cardiff), Stadion Narodowy (Varşovia) şi Tottenham Hotspur Stadium (Londra).

Pe Tripadvisor, Arena Naţională a obţinut punctajul maxim, 5/5. Stadionul a găzduit în vara anului trecut patru meciuri de la EURO 2020, trei din faza grupelor şi unul din optimi de finală.

Top 10 a fost completat de Stadion An der Alten Foersterei (Berlin) - 4,50, Wembley (Londra) - 4,47, şi Wanda Metropolitano (Madrid) - 4,47.

Pe ultimul loc este stadionul Carlo Castellani din oraşul italian Empoli, cu nota 2,90/5, urmat de trei stadioane care au primit nota 3,37: Balaidos, din oraşul spaniol Vigo, Maksimir, din Zagreb, şi Roi Baudouin, din Bruxelles, scrie Agerpres.