Laszlo Dioszegi, patronul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat că mijlocaşul Constantin Budescu nu va mai semna cu echipa covăsneană, subliniind că acesta a ales să negocieze cu FC Voluntari.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Aşa este, domnul Budescu ne-a trimis un mesaj după amiază. A zis că îşi cere scuze, dar a ales să negocieze cu Voluntari, pentru că Sfântu Gheorghe este foarte departe şi are copiii la grădiniţă, motiv pentru care preferă să rămână la Bucureşti.

Nu am niciun fel de problemă, nu îi port pică, îi urez mult succes în continuare, dar trebuie să spun că dânsul ne-a căutat pe noi, nu invers, şi, de aceea, astăzi la prima oră am ajuns la club în speranţa că la ora 10:00 vom semna contractul.

Varianta de contract i-am trimis-o aseară, dânsul a făcut nişte modificări minore, dar nu legate de bani sau de durată. De aia speram că, în momentul în care ajunge la club, putem semna contractul. Nu a fost să fie, asta este, poate găsim pe altcineva care să tragă pentru această echipă.

Spun că nu sunt supărat pentru că m-am obişnuit să existe şi astfel de cazuri, ne-am lovit de 20 sau 30 de cazuri în care jucătorii îşi dădeau acordul şi apoi se răzgândeau. Cu unii dintre ei chiar am semnat un contract pe internet şi tot nu a venit. Vreau să cred că vom continua să fim nişte oameni pentru care cuvântul este mai important decât orice document semnat", a declarat Laszlo Dioszegi, pentru DigiSport.

Budescu, în vârstă de 32 de ani, şi-a reziliat contractul cu FCSB la începutul lunii, el fiind legitimat la echipa patronată de Gigi Becali din septembrie 2021, scrie News.ro.